Werkwijze

Persoonlijke aandacht voor mijn klant staat bij mij voorop. Kleine wensen probeer ik tussendoor op te lossen. Voor grotere opdrachten spreek ik vooraf een tijdsplanning af.
Het liefst heb ik persoonlijk contact voordat ik een offerte maak. Ik weet dan wat je wensen zijn, krijg al een gevoel welke richting we op kunnen gaan, en over en weer ontdekken we of er een klik is.
Als je wilt maak ik een vrijblijvende offerte.

Content Management Systeem

Een Content Management Systeem (CMS) is een softwaretoepassing, een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat je eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunt publiceren. Omdat het belangrijk is dat je website actueel blijft, lever ik (bijna) alleen nog maar websites met CMS.

WordPress

Al mijn sites bouw ik met het CMS WordPress, een open source systeem. Standaard is WordPress heel geschikt om blogs mee te publiceren, maar ook ‘gewone’ webpagina’s zijn mogelijk. De vormgeving kan door mij helemaal op maat gemaakt worden en het onderliggende systeem is voor de contentbeheerder heel gebruiksvriendelijk.

WordPress is ‘van nature’ goed in zoekmachineoptimalisatie (SEO – search engine optimalisation). Eventueel kan er een extra plugin toegevoegd worden om nog specifieker aan te geven waarop je gevonden wilt worden.

Allerlei extra wensen en functies zijn mogelijk zoals webwinkels, content filteren, slideshows, foto-albums, kalenders, nieuws-opsommingen etc. Wanneer je je vraag aan me voorlegt denk ik mee hoe dit te realiseren is.

heel-coaching.nl

heel-coaching.nl

despreekexpert.nl

despreekexpert.nl

baselclean.nl

baselclean.nl

frappantcoachen.nl

frappantcoachen.nl

npsdriven.nl

npsdriven.nl

rozemondcoaching.nl

rozemondcoaching.nl