Wie ben ik?

Ik ben Mieke Grooten en van dingen maken en vormgeven word ik blij. Eerst is er niets en door te bedenken, doen en goed op te letten ontstaat er wat nieuws. Goed luisteren en observeren wat er al is en daarmee aan de slag gaan. Slimme oplossingen bedenken die goed werken en dwarsverbanden leggen. Oog hebben voor detail, met geduld alle stappen die nodig zijn doorlopen en fijn samenwerken. Ik geniet van een eindresultaat waarin alles -op een vanzelfsprekende manier- op zijn plaats gevallen is.
Sinds 2001 bouw ik websites en ik vind het leuk om mooie én goed werkende sites op te leveren. Een site waaraan je zelf -na uitleg van mij- content kunt toevoegen. Op de pagina met referenties lees je wat mijn klanten over me zeggen.

Achtergrond

Na mijn VWO-opleiding (bèta) heb ik de Academie voor Beeldende Vorming gevolgd in Tilburg. Ik ben afgestudeerd in textielvormgeving en fotografie. Zeven jaar heb ik als beeldend kunstenaar gewerkt, daarna ben ik toegepast gaan werken. Samen met Miranda Mol heb ik het bedrijf Grooten Mol opgezet. We ontwierpen, produceerden en verkochten lampen en keramiek.
In 2001 heb ik een opleiding tot webdeveloper gevolgd. Een draai in mijn loopbaan waarbij mijn belangstelling voor techniek en vormgeving bij elkaar kwam. Na deze opleiding werkte ik een jaar bij Malmberg als webdesigner. Eind 2002 heb ik SPINS opgericht.

landschappen

landschappen

schapen

schapen

zwemmen

zwemmen

huis

huis

reizen

reizen

hond

hond