SPINS websites

SPINS is mijn eenmansbedrijf. Ik ben Mieke Grooten en ik ontwerp en bouw websites. Ook voor ontwerp van briefpapier, visitekaartjes en digitale presentaties kun je bij mij terecht. Al deze communicatiemiddelen laat ik naadloos op elkaar aansluiten.

Vanuit mijn beeldende achtergrond en mijn interesse voor techniek maak ik websites die er én goed uitzien én goed werken. Ik luister goed naar wat de opdrachtgever wil en vertaal dit naar een passende website of huisstijl.

portfolio

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk daarom zelf de websites en andere producten die ik met SPINS realiseerde. Ze zijn het resultaat van een diversiteit aan opdrachten.

Tijdens het traject van proces naar product bewaak ik steeds de kwaliteit. Ik zorg voor een goed ontwerp, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, toegankelijkheid en een heldere structuur. Het CMS (content management systeem) leg ik aan je uit zodat je zelf de inhoud van de site up-to-date kunt houden.
Mocht er drukwerk nodig zijn dan zorg ik voor een goed bestand waarmee de drukker aan het werk kan.

samen werken

Een klant die helemaal tevreden is met het eindresultaat, dat staat voor mij altijd voorop. Samen bepalen we daarom wat je precies wilt.

En zijn er geavanceerde toepassingen nodig? Dan is er een vaste groep van specialisten met wie ik altijd samenwerk. Vakmensen die net als ik kiezen voor het leveren van maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant.

Voor grote of complexe projecten werk ik samen met programmeurs, grafisch ontwerpers, fotografen en tekstschrijvers.