SPINS websites

SPINS is mijn eenmansbedrijf. Ik ben Mieke Grooten en ik ontwerp en bouw websites. Vanuit mijn beeldende achtergrond en mijn interesse voor techniek maak ik websites die er én goed uitzien én goed werken. Ik luister goed naar wat jij als opdrachtgever wilt en vertaal dit naar een passend eindresultaat.

Waarvoor kun je bij me terecht?

  • Naar je luisteren om te horen wat je vraag is, vertellen wat mogelijk is en zo komen tot een vorm.
  • Structureren om overzicht aan te brengen. Door slimme oplossingen te bedenken maak ik wat ingewikkeld is weer simpel.
  • Met oog voor detail je boodschap vertalen naar een passende website.
  • Bouwen van websites; van onepage sites tot webwinkels of bookingsites.
  • Updaten, vernieuwen en restylen van websites.
  • Uitleg geven bij je website zodat je zelf in staat bent je site aan te vullen met nieuwe content.
  • Communicatieklussen zoals het organiseren van magazines en nieuwsbrieven, beheren van webcontent, onderhouden van klantcontact.

Hoe werk ik het liefst?

Wanneer de lijnen kort zijn, er snel geschakeld wordt en de stroom in het werk blijft ben ik op mijn best.

Samenwerken

Een klant die helemaal tevreden is met het eindresultaat, dat staat voor mij altijd voorop. Samen bepalen we daarom wat je precies wilt. En zijn er geavanceerde toepassingen nodig? Dan is er een vaste groep van specialisten met wie ik samenwerk. Vakmensen die net als ik kiezen voor het leveren van maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant. Voor grote of complexe projecten werk ik samen met programmeurs, grafisch ontwerpers, fotografen en tekstschrijvers.

heel-coaching.nl

heel-coaching.nl

despreekexpert.nl

despreekexpert.nl

baselclean.nl

baselclean.nl

frappantcoachen.nl

frappantcoachen.nl

Portfolio

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk daarom zelf de websites en andere producten die ik met SPINS realiseerde. Ze zijn het resultaat van een diversiteit aan opdrachten.
Tijdens het traject van proces naar product bewaak ik steeds de kwaliteit. Ik zorg voor een goed ontwerp, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, toegankelijkheid en een heldere structuur. Het CMS (content management systeem) leg ik aan je uit zodat je zelf de inhoud van de site up-to-date kunt houden. Mocht er drukwerk nodig zijn dan zorg ik voor een goed bestand waarmee de drukker aan het werk kan.