centrumvoortransitie.nl

Website voor Centrum voor Transitie, voor trauma-sensitieve behandeling, begeleiding en ontwikkeling. Behandelcentrum Trauma &Transitie is er voor de behandeling en begeleiding van volwassenen die kampen met de gevolgen van kinderlijk trauma en het TransitieLAB voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit op een plek waar begrepen wordt en begrip is voor de overontwikkelde overlevingsstrategieën en de moeite om vanuit veiligheid en vertrouwen te denken, voelen en handelen.

Op de homepage van Centrum voor Transitie kan gekozen worden voor het behandelcentrum Trauma & Transitie of TransitieLAB.  De vormgeving, kleuren en afbeeldingen op de site geven kracht en speelsheid aan de moeilijke thematiek waar het centrum zich op richt.  Er wordt gebruik gemaakt van diverse elementen om de content van de site overzichtelijk te laten zien, zoals uitklapvelden, sliders en een filterfunctie.

Deze responsive site werkt met het CMS WordPress en de pagebuilder Elementor. Het ontwerp van de website is gemaakt in overleg met Leonie Verbrugge (leonieverbrugge.com).