WordPress websites met oog voor detail, van one-page sites tot webwinkel of bookingsite

SPINS websites maakt websites voor verschillende soorten bedrijven, van een one-page site tot een webwinkel of bookingsite. Ik bouw websites die responsive zijn, wat betekent dat ze er goed uitzien op mobiele telefoons, tablets en grotere beeldschermen. Bovendien kan ik je helpen bij het bijwerken, vernieuwen en restylen van jouw website.

WordPress

Ik maak websites die goed vindbaar zijn en gebruik daarvoor WordPress. Bovendien leg ik je uit hoe je zelf inhoud aan je website kunt toevoegen. Als iets ingewikkeld lijkt, maak ik het simpel met slimme oplossingen.

Maatwerk

Ik luister naar jouw wensen en behoeften, zodat ik in staat ben om de meest passende oplossing te bieden. Ik informeer je over de diverse mogelijkheden en samen komen we tot een vorm komen die het beste bij jou en je bedrijf past.

Naast het bouwen van websites, ben ik ook ervaren in andere communicatieklussen. Ik kan je helpen bij het organiseren van magazines, nieuwsbrieven en het creëren van webcontent.

heel-coaching.nl

heel-coaching.nl

despreekexpert.nl

despreekexpert.nl

baselclean.nl

baselclean.nl

frappantcoachen.nl

frappantcoachen.nl

npsdriven.nl

npsdriven.nl

rozemondcoaching.nl

rozemondcoaching.nl

lumaux.com

lumaux.com

reinaengreetje.com

reinaengreetje.com