WordPress websites met oog voor detail, van one-page sites tot webwinkel of bookingsite

SPINS websites helpt je bij het bouwen van verschillende soorten websites, van een one-page site tot een webwinkel of bookingsite. Alle websites die ik bouw zijn responsive, wat betekent dat ze er goed uitzien op mobiele telefoons, tablets en grotere beeldschermen. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor het updaten, vernieuwen en restylen van je website.

WordPress

Ik bouw goed vindbare websites met behulp van WordPress. Daarnaast geef ik jou uitleg, zodat je daarna zelf je website kunt aanvullen. Als iets ingewikkeld lijkt, maak ik het simpel met slimme oplossingen.

Maatwerk

Bij SPINS websites luister ik naar jouw wensen en behoeften, zodat ik de juiste oplossing kan bieden. Ik zal vertellen wat er mogelijk is en samen komen we tot een vorm die bij jou past.

Naast het bouwen van websites kan ik ook helpen met communicatieklussen, zoals het organiseren van magazines, nieuwsbrieven en webcontent. Je bent bij mij aan het juiste adres voor een breed scala aan diensten.

heel-coaching.nl

heel-coaching.nl

despreekexpert.nl

despreekexpert.nl

baselclean.nl

baselclean.nl

frappantcoachen.nl

frappantcoachen.nl

npsdriven.nl

npsdriven.nl

rozemondcoaching.nl

rozemondcoaching.nl

lumaux.com

lumaux.com

reinaengreetje.com

reinaengreetje.com